Er din ejendom klar til frosten?

26. november 2023

Danmark er sendt i dybfryseren, når temperaturen ifølge DMI i dag rammer helt ned til -8 grader. Frostvejret kan forårsage skader på jeres fælles ejendom, hvis den ikke er vedligeholdt ordentligt.

Frost i KBH

Hård frost kan for eksempel forårsage frostsprængninger i murværk og sokkel, og kan gå ud over blotlagte rørdele uden isolering. Derfor er det en god ide at gå jeres ejendom efter - eller bede en rådgiver om det.

Sørg for at:

  • Give ejendommen et grundigt tjek, og gennemgå både tag, tagrender, nedløb, vinduer, mure og sokkel for revner og huller.

  • Udbedre huller og revner, inden frosten sætter ind. Fugt kan nemlig trænge længere ind i murene og gøre stor skade ved hård frost.

  • At rør i skunk, loftrum og rum, som ikke er opvarmet, er isoleret.

Alt dette er der naturligvis styr på, når du vælger servicepakken ”Vores ejendom”. Her får du en altid opdateret tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan, der også giver dig den nødvendige viden om din ejendoms klimaskærm er klar til frosten.

Læs mere om Vores ejendom her

Digitalt og nemt overblik med Vores ejendom

En tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan sikrer, at du som bygningsejer har et opdateret og retvisende dokument vedrørende ejendommens tilstand samt de forventede udgifter til renoveringer og forbedringer. Med servicepakken Vores ejendom opnår du en række fordele, og du får et altid opdateret overblik.

Vi udarbejder dem digitalt på platformen ejendom.com, hvor du altid har et opdateret, digitalt overblik over tilstanden på jeres fælles ejendom, uden at holde styr på lange, tunge pdf’er og rapporter.

Vores ejendom grafik