Fra pålægsfabrikken til sukkerfabrikken

15. marts 2023

Vi vokser, og vi flytter: I Bang & Beenfeldt er vi gennem de seneste år vokset. Vi glæder os over at have fået flere nye og dygtige kolleger om bord, men det betyder også, at vi nu – efter kun to år på toppen af Irmas gamle pålægsfabrik på Christianshavn – skal flytte igen.

nyt kontor

Men vi bliver på Christianshavn, hvor vi har rødderne solidt plantet siden 1974. Christianshavn er og bliver vores udgangspunkt, fordi vi her er omgivet af de smukke, gamle københavnerejendomme af den slags, vi hver dag tager kærlig hånd om. Og fordi vi herfra nemt kan komme rundt til vores kunder og byggepladser på en af vores elcykler. Faktisk flytter vi kun nogle 200 meter ned ad Langebrogade og ind på toppen af en anden fabrik – nemlig Daniscos gamle sukkerfabrik på Christianshavn.

Flytterod

Man kan sige, at vi nu smager vores egen medicin, for vores nye kontor gennemgår en større renovering, og ligner mest af alt en af vores egne byggepladser, inden vores nye rammer står klar den 1. april.

Kig forbi!

Vores nye adresse hedder Langebrogade 3H, 3 sal., så det er her, du finder os fremover.
Kaffemaskinen skulle efter planen stå klar fra dag ét – så kom endelig forbi til en kop kaffe og en rundvisning i de nye lokaler.