Byggeteknisk rådgivning, “der er guld værd”

17. maj 2022

”Det dejlige lys og de ekstra kvadratmeter, en altan tilfører en lille lejlighed, er en gave til de små rum". Sådan siger bestyrelsesformanden Helle Friis, der bor på femte sal i andelsforeningen A/B Silkeborggade 29-31.

Altan

Altan

Vi har hjulpet andelsforeningen på A/B Silkeborggade 29-31 med at få etableret 20 altaner, og det gør en stor forskel for lyset i de relativt små lejligheder på Østerbro.

En lettelse at få en rådgiver på

Det er ØENS Ejendomsadministration, der som foreningens administrator anbefalede Bang & Beenfeldt som byggeteknisk rådgiver for at hjælpe foreningen igennem hele processen, og det viste sig ifølge formanden at være guld værd:

”Der er blevet løst mange opgaver, som jeg ikke selv kunne klare. Det var en lettelse for mig, at der blev taget hånd om vores spørgsmål,” siger formanden blandt andet om processen.

Hun sætter især pris på, at vi som rådgiver har erfaring med netop altaner med i bagagen:

”En ting var, at han kunne forholde sig til, hvad der indgik i tilbuddet og havde kendskab til altanbyggeri fra andre projekter, men da de gik i gang, kunne han også påpege mangler og ting, som håndværkerne skulle være opmærksomme på.”

Læs hele artiklen om altanprojektet hos Øens  Ejendomsadministation her

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe jer i forbindelse med renovering af eksisterende altaner eller etablering af nye altaner, her