Bang & Beenfeldt, der er medlem af Green Building Council Denmark (DGNB), har nu to uddannede DGNB-auditorer.

DGNB har til formål at udbrede viden om- og skabe de bedste betingelser for bæredygtighed i byggeriet, og Bang & Beenfeldt har nu to DGNB-auditorer.

De to auditorer er seniorprojektleder Daniel Grønn og bæredygtighedsleder Kristian Due-Hansen, som begge har bestået eksamen og dermed uddannede i DGNB-certificering af eksisterende bygninger.

Kristian og Daniel har indblik i screening og evaluering af den igangværende bygningsdrift med fokus på miljømæssige, økonomiske og sociale aspekter. For dig som kunde eller samarbejdspartner betyder det, at vi kan tilbyde helhedsorienteret rådgivning, når det kommer til bæredygtighed i renoveringsprojekter – også selvom man ikke nødvendigvis har en DGNB-certificering for øje.

DGNB fungerer som en slags værktøjskasse med et sæt retningslinjer, der gør, at vi kan tilrettelægge bæredygtighedsindsatser, og vi kan hjælpe med at træffe de rette beslutninger undervejs. Beslutninger, der er funderet på et solidt, oplyst grundlag samt solid viden og indsigt i bæredygtige løsninger.

Læs mere om vores tilgang til bæredygtighed her

Læs mere om DGNB  her