Termografi og sporing af kuldebroer
– vejen til et bedre indeklima

billede fra termografi Generes du af kulde og træk i din bolig? Så kan en termografisk undersøgelse af boligen måske hjælpe dig med at finde årsagen til og løsningen på problemet. En af vores ydelser i forbindelse med bygningers tæthed og energiforbrug er termografi og tæthedsprøvning. Vi udfører termografiske undersøgelser af bygninger samt tæthedsprøvninger ved hjælp af Blower-door i henhold til Bygningsreglementets krav.

Hvordan fungerer det?

Med en termografisk undersøgelse er det muligt at måle overfladetemperaturen på en bygning. Dermed er det også muligt at identificere, hvor varmen slipper ud af bygningen, hvor kulde kommer ind og kolde flader opstår. Med andre ord er termografi et tjek af kuldebroer, og en tæthedsprøvning identificerer utætheder i din bygning. Undersøgelsen kan foretages både inde og ude. Termografi og tæthedsprøvning kan desuden dokumentere, hvorvidt din bolig kan komme til at få problemer med skimmelsvamp, samtidig med at du kan få energimæssige forbedringsforslag til din bolig.

Bestil en termografisk undersøgelse fra os

Det er en god idé at finde en rådgiver fra et byggeteknisk firma til at udføre den termografiske undersøgelse for dig, da det kræver en vis portion byggeteknisk viden at analysere billederne fra termograferingen. Bang & Beenfeldt tilbyder forskellige pakkeløsninger i forbindelse med termografi alt efter, hvilke ønsker og behov du har. Løsningsforslag til energioptimering af dit hjem afhænger også af, hvilken pakkeløsning du vælger, ligesom prisen på den termografiske undersøgelse også varierer efter det. Se vores priser her.

Vil du vide mere om termografering? Så læs med her.

Besøg vores sider: facebook linkedin

Lad os ringe dig op

Vi kan tilbyde:

  • Bygningstermografi
  • Tæthedsprøvning / tæthedstest for konstatering af utætheder i bygnings klimaskærm
  • Tæthedsprøvning / tæthedstest af ny bygning iht. kravene i BR10 /BR15
  • Sporing af gulvvarmeslanger
  • Lækagesporing
  • Sporing af varmebærende rør i vægge mv.