Ny administrerende direktør i Bang & Beenfeldt A/S

Efter næsten 15 år som administrerende direktør i Bang & Beenfeldt har Anders Bang Olsen valgt at fratræde sin stilling og overdrager nu stafetten til Erik Lindahl, som igennem tyve år har arbejdet i rådgiverbranchen som partner og projektleder.    

I foråret 2018 blev Erik Lindahl ansat hos Bang & Beenfeldt som projektchef og bygherrerådgiver på grundlag af sin erfaring med rådgivning inden for renovering og om- og tilbygning og desuden videreudvikling af kunderelationer – uvidende om den mulighed, der nogle måneder senere skulle byde sig for at tiltræde som direktør.

Igennem 20 år har den kommende nye direktør Erik Lindahl været partner og projektleder hos White Arkitekter og han har derfor stor indsigt i rådgiver- og byggebranchen samt solid erfaring med ledelse og bygherrerådgivning.

”Mit første halve år i Bang & Beenfeldt har givet mig en værdifuld indsigt i virksomheden og de mange kompetencer, som den og dens medarbejdere besidder. Jeg glæder mig meget til, sammen med resten af teamet ved Bang & Beenfeldt, at være med til at sikre den fremtidige drift og udvikling. Samtidig ser jeg en stor værdi i, at vi bibeholder den strategi, som ejerne Anders Bang Olsen og Claes Bohn-Willeberg har lagt for firmaet”, fortæller Erik.

En sund og veldrevet virksomhed

Det er en yderst sund og veldrevet virksomhed, som Erik Lindahl nu skal overtage. Bang & Beenfeldts liste over kommende opgaver er lang og resultatet fra det endnu ikke offentliggjorte årsregnskab er det hidtil bedste.

Anders Bang Olsen fortsætter som bestyrelsesformand og med uændrede ejerforhold i firmaet og det er da heller ikke uden vemod, at Anders vælger at træde ud af firmaet som direktør:

”Det siges, at man skal stoppe, mens legen er god. Dette føler jeg på mange måder er nu. Kærligheden til virksomheden og til teamet er uformindsket. Vi har skabt et firma, som jeg er utrolig stolt af og jeg mener oprigtigt, at vi har byens bedste og mest kompetente hold”, udtrykker Anders om sin beslutning.

Og Erik Lindahl er ikke den eneste, der får ny rolle og titel. Pernille Neugebauer Jensen, som igennem mange år har lagt et stort engagement i arbejdet ved Bang & Beenfeldt og ligeledes fungeret som de facto kontorchef, har nu officielt fået titlen som kontorchef. Claes Bohn-Willeberg fortsætter sit gode arbejde i kraft af sin rolle som medejer og partner af firmaet.

Erik Lindahl overtager officielt stillingen som administrerende direktør d. 1. oktober 2018.

På billedet ses fra venstre: Partner; Claes Bohn-Willeberg, kontorchef; Pernille Jensen og kommende ny adm. direktør; Erik Lindahl. 

Fotograf: Jens Voergaard 

Læs også artiklen i Building Supply her.

Besøg vores sider: facebook linkedin