Bang & Beenfeldts nye ansigter

De lyse aftener er ved at gå på hæld og det har været en sommer i forandringens tegn hos Bang & Beenfeldt.

Udover nyheden om, at Anders Bang Olsen efter næsten 15 år som administrerende direktør ved Bang & Beenfeldt har valgt at fratræde sin stilling, er firmaet samtidig blevet beriget med fire nye medarbejdere.

Med ansættelsen af hele tre nye civilingeniører fra Danmarks Tekniske Universitet er vi klædt rigtig godt på til de mange spændende opgaver, der venter os inden for området til efteråret.

Til venstre på billedet ses David Arias Perez. David har en bachelor fra Carlos III Universitet fra Madrid og efterfølgende en kandidatuddannelse i Bæredygtig Energi fra Danmarks Tekniske Universitet. David er allerede i fuld gang med opgaver inden for ventilation, VVS og indeklima.

Til højre for David på billedet er Wen Jun Wang, som er civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet. Wen har også mange opgaver på sit bord allerede og arbejdet består i statik, konstruktioner, tilsyn mv.

Til højre for Wen på billedet er Victor. Victor er ligesom Wen civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og han har samtidig en bachelor i Arkitektur fra Kunstakademiets Arkitektskole. Victor skal arbejde med opgaver inden for statik og konstruktioner.

Til højre på billedet ses Brian. Brian er i gang med uddannelsen som bygningskonstruktør og som led i sin uddannelse gennemfører han nu sin praktikperiode ved Bang & Beenfeldt, hvor han arbejder med opgaver inden for renovering, tilstandsregistrering mv.

Velkommen til jer alle fire. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde og til at gå en masse spændende opgaver i møde med jer.

Besøg vores sider: facebook linkedin