Bang & Beenfeldt opruster atter medarbejderstaben

Vinteren er kommet og med ansættelsen af tre nye dygtige studentermedhjælpere er vi klædt rigtig godt på til den kolde tids mange opgaver.

I Bang & Beenfeldt er det vigtigt for os, at vores medarbejdere er opdateret omkring den nyeste viden og forskning inden for byggeri- og ingeniørområdet. Dette kommer til udtryk på mange måder i vores hverdagshandlinger, bl.a. er det en aktiv prioritering at inddrage viden fra de førende uddannelsesinstitutioner. Derfor tilknytter vi kontinuerligt praktik- og studiemedhjælpere, som arbejder hos os i en kortere eller længere periode som led i deres videregående uddannelser.

Vi har stor glæde af den viden, som de unge mennesker bidrager med i vores virksomhed og som udgangspunkt er det de samme typer af opgaver, der lander på studentermedhjælpernes og praktikanternes bord, som det er ved de fastansatte medarbejdere. Ingen opgaver er for store eller små.

”En tillid og respekt som ingen steder før”

Louise Hansen er i gang med sit 5. semester i uddannelsen som bygningsteknolog fra Danmarks Tekniske Universitet. I tre måneder har hun været ansat som studentermedhjælper hos Bang & Beenfeldt:

”Det er fantastisk at være studentermedhjælper hos Bang & Beenfeldt. Der er en generel tillid og respekt i virksomheden, som jeg ikke har oplevet andre steder før. Alle er så imødekommende og hjælpsomme og vil kun os studentermedhjælpere det bedste samt udvikle os og gøre os endnu dygtigere.”

Louise er allerede blevet kastet ud i alskens opgaver, og ikke alle opgaver relaterer sig nødvendigvis direkte til hendes uddannelse. Hun har lavet tilsyn, udarbejdet tilsynsnotater, arbejdet med statiske beregninger, revit-tegninger, været på besigtigelser og meget mere.

”Dét, jeg synes er unikt ved at være studentermedhjælper ved Bang & Beenfeldt, er, at man bliver kastet ud i så mange forskellige arbejdsopgaver, så man får en bedre og bredere forståelse af de områder, som Bang & Beenfeldt beskæftiger sig med.”

Tid til studiet

Selvom Louise lægger mange timer i arbejdet som studentermedhjælper ved Bang & Beenfeldt, så er der stadig tid til den primære arbejdsopgave i hverdagen, mener Louise, nemlig uddannelsen:

”Generelt er det meget fleksibelt at være studentermedhjælper hos Bang & Beenfeldt, og der er stor forståelse for, at studiet er førsteprioritet. Hvis der er eksamensperioder eller andre travle perioder på studiet, kan man vælge at arbejde mindre og i andre perioder kan man lægge flere timer i arbejdet. Det synes jeg personligt er rigtig rart, så det ikke bliver en stressfaktor i hverdagen, men giver en overskud til både studie og studiejob i de mængder, man kan overskue”.

Til venstre på billedet ses studentermedhjælper Mark Rasmussen. Mark er ingeniørstuderende ved Danmarks Tekniske Universitet og arbejder med VVS og energi.

Til højre for Mark på billedet ses studentermedhjælpere Andreas Holbek. Andreas er bygningskonstruktørstuderende ved KEA og arbejder med renovering, tilstandsregistrering mv.

Til højre på billedet ses Louise, som er i gang med uddannelsen som bygningsteknologi ved Danmarks Tekniske Universitet.

Velkommen til jer alle tre. Vi glæder os til fremtidige opgaver sammen med jer.

Besøg vores sider: facebook linkedin