Bang & Beenfeldt i Bologna og Firenze

Den trofaste læser vil vide, at Bang & Beenfeldt hvert år siden 2002 er taget på studietur i udlandet. Dette år var ingen undtagelse og vi er netop hjemvendt fra en oplevelsesrig og dejlig tur til den norditalienske by, Bologna.
 
Bologna er beliggende i regionen Emilia-Romagna og byen har ca. 400.000 indbyggere. Byen er overskuelig, hyggelig og meget stemningsfuld, hvorfor stedet har været helt ideelt til vores fire-dages studietur.
 
På turen nød vi byens smukke arkitektur og den imponerende byggeteknik, bl.a. ved Archiginnasio di Bologna (Bolognas gamle universitet) og Torri degli Asinelli e Garisenda (De To Tårne). Vi nåede også til Firenze, hvor fællesbilledet er taget i den smukke park, Boboli. 
 
Bologna er kendt som Italiens gastronomiske hovedstad og dette nød vi i den grad godt af med en overflod af spisesteder og caféer. Vi besøgte en håndfuld af byens måske bedste restauranter og bl.a. smagte vi på alskens lækkerier på det gamle kendte madmarked Quadrilatero.

Vi er nu tilbage igen på tegnestuen med højt humør og masser af energi.

OBS! Du kan se endnu flere billeder fra turen på vores facebook-side. Klik dig ind på siden fra facebook-ikonet nedenfor :)

Fotograf: Jens Voergaard 

Besøg vores sider: facebook linkedin